My third perspective exercise

Here it seems that, the lower platform is little off
Image: Tauno Erik
So i fixed it

Tagasiside:

Väga hea motiivi valik! Huvitav oleks näha ka fotot sellest kohast.  Seda pilti vaadates on mul mõned küsimused: Kus sa istud või seisad seda joonistades? Kas trepi astmete arv ja materjali paksus vastavad tegelikkusele?  Kas inimene kelle jaoks trepi astmed on parajad-mugavad mahub läbi ka sellest ülemisest uksest? Kas ukse sees olev klaas on reaalsuses keskel? Vaata üle mõned roosade küsimärkidegatähistatud objektida paksused, käsipuu tugipostide kaugused üksteisest ja allamineva käsipuu koondumispunkt.
Lõpuks tee subjektiivne valik, mis on sinu pildis kõige tähtsam. Kuhu sa tahksid, et vaataja kõigepealt vaataks? Kõige tähtsam peaks olema kõige kontrastsem, kõige suurema hele-tumedusega, vähemtähtsad detailid, pinnad hallimad, heledamad, mittekontrastsemad.

Image: Tauno Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.